Ursäkta miiig

Nu tänker jag ursäkta mig för en massa saker.
Jag vet att jag lovade att bli aktiv för några dagar sedan. Men så har jag inte bloggat ändå! Jo, det är såhär att jag håller på att skriva en roman. Varje dag skriver jag tre sidor, och då orkar jag inte blogga. Jag är ledsen! Men nu har jag gjort en ny plan, den ser ut så här:
Mån: 1 halv s
Tis: 1 s
Ons 2 s
Tors 1,5 s
Fre -
Lör 2 s
Sön 3 s
Mån: 1 halv s
Tis: 1 s
Ons 2 s
Tors 1,5 s
Fre -
Lör 2 s
Sön 3 s
Så! :D Nu hinner jag blogga också ^~^
Nu vet ni...!

Krönad + hår

Nej, jag har inte klippt håret. Aldrig. Jag blev krönad 4 gånger idag.


Fryser redan..


Don't ask me when but ask me why

smartchey klippte massa hår av. hon är smart

NÅT PÅ ENGELSKA JA0

Heey pretty things. I'm very tired D: But its okay since I've got coffee waiting for me.
By the way, we have some French words to remember for tomorrow, it's about things in the living room (La salle de sejour) mostly. It's actually quite easy but we have to translate it from French to Swedish also :c geez, the teachers are trying to kill us! We also had a religion test today. It went very well though, so I'm not complaining. And we got our results for the math test... Bwah, my worst subject. But I have an E! It's okay, heh.
My god, enough about school! Didn't realised that I was writing all this boring stuff. You should have told me O_O lol jk. See ya latah alligatah.


Dance Dance Dance

Nu ligger jag i sängen och försöker sova. Jag känner mig sämst för jag har inte gjort måndagssidorna på min roman. Jag får ta igen dem imorgon. Imorgon har vi prov i religion, om islam. Jag kan allt. Hoppas att jag får alla rätt. Mina ögonlock börjar stänga sig som gardiner nu, det är ok.
Jag ramlade på isen på väg hem i dag. Innan det så ramlade Tessan på Tilde, för Tilde halkade på isen och Tessan höll i henne. Det såg skitroligt ut.
Godnatt. Kärlek och ljus )O(


OFFICIELLT AKTIV IGEN

yeeeh you heard me! *fet amerikanare*

CUZ I AM A FREE BITCH BABY

He he heh ni blev aaaasrädda ok
Dricker te och äter en macka.... Mitt te är vitt och är gjort på körsbär och massa gott. Min macka är en limpa med ost och fyra gurkbitar på. Teet är varmt, kan inte dricka det normalt än. Var nyss ute i nysnön. Det är änna bra.

uggla glasögonen

Ursäkta min dåliga uppdatering ): Men jag har haft fullt upp med att vända dygnet, det går inge bra. Skulle dygna inatt för att klara det, men så somnade jag av misstag klockan halv 7 ((((: åååååhhmygaaaaaad
Men ah, det ska bli skitbra med skola. Eller inte. Kanske lite bra att träffa kompisar, har vart så trög hela lovet och har inte träffat kompisar alls mycket ): Åh så sorgligt. Juuu. 
MEN NU SÅ
smäller det
för
jag ska
lägga upp
en
bild
facelook atm skitsnygg by the way eller inte kanske ne Take care

fml...punktelipunkt...prick

I'm seriously feeling so bad that I'm crying, almost. Because of the facts that I can't hear anything in my right ear and I've had it like this for a kinda long time but it never bothered me. Now it does. I AM TRYING TO GET SOME MOTHERFUCKING SLEEP! And can hear the mouses under the floor and the Walls n all that... Extremely scary. I hate this. Somebody just shoot me. And now it says that my text won't show up! :) oh what a night (morning I mean, it's almost 6 right)
So here is a fun pic that I found on tumblr like yesterday. Goodbye.


happy n stuff

JAG HAR EN NY DATORRRRRRR <33333333333tretre3

Litet monster under täcket

Nu ska jag faktiskt försöka sova. Öhm...
Säger hon som somnade halv åtta igår


Hur jag presenterade mig själv för två år sedan

heeeeeeeeeeeej! :D
emma heter jag, hehe, som ni kanske fattar^^
Jag är 11 år och mina intressen är hästar, sång, agility & lydnad md min hund, kaninhoppning med min kanin och att ha kul hehe x) oj! höll på att glömma!
JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA! (A)

hehehe.
men iallafall.
Jag har en hund som heter Gucci, uttalas Guttchi för er som inte vet^^ han är en svart mellanpudel (42 cm), 2 år och han får aldrig slut på energi, jag lovar! Han är helt galen.
Och sen har ja en kanin som heter Bambi, en rexkanin, som är 3 år, 4 i maj. han är jättesnäll och kul. han ser lite ut som en hare haha!jag har en mamma, en pappa, en syster och en bror. mina föräldrar är gifta och min bror är 24 så han har flyttat hemifrån^^ min syster är 18, 19 i december och hon bor hemma =)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
brb ska bara dö under en sten (:

CHOKLAD


Demons'll charm you with a smile, for a WHILE.GURL SHOW ME YO DUCKFACE and fejslook of zeh day


Jag är dödligt uttråkad.