Att vara sjuk

Tog en tablett för ca en halvtimme sedan, så jag har ingen feber atm och gud så skönt det är att slippa det. Dock har jag fortfarande ont i halsen men det kan jag leva med! Kan dock inte gå till skolan imorgon heller.. Jag är ju fortfarande sjuk.. Får värsta ångesten när jag är hemma från skolan jag hatar att jag missar en massa. :(


03.00

Jaha, inte nog med att jag är sjuk, jag kan inte somna heller! :))) så trevligt!
Bläh. Har läst i tre timmar, och jag har bytt bok tre gånger, inte för att jag läste ut de utan för att jag ville ha lite variation haha, så är det alltid.
Nej nu gör jag ett försök till att sova, godnatt!


Horrible day

Idag är tråkigt. Jag håller på att bli sjuk, det är pappa som har smittat mig. Det är influensa.


Söndagsmorgon

Åh herregud, det är bara 19 dagar kvar till lovet och 20 till Paris :'D glaaad! Vaknade tidigt idag, haha för en kvart sen.. o_O rätt konstigt, för jag brukar oftast inte vakna förrän ca klockan tolv! men jag klagar inte
Igår köpte jag lite saker på väla, det kan jag la visa sen.


GINGER

Kopierar detta från tumblr och orkar inte översätta k

A lot of people, mainly here on tumblr, asked me about my hair. Is it real, am I a natural ginger/redhead? The answer is yes, I am. But I obviously dye my hair (with semi dye) red. My actual hair colour is more orangey and a bit lighter. Here is a picture of my natural hair colour!


Lördagsmorgon

Hejsan. Idag är en sån dag som man bara vill döda, en sån dag då man stannar i sängen och typ.. Dör
Lagom roligt
Vännerna mina är upptagna med
):


Nos

Vart så glad över mitt näsblod och tog en näsblodsbild
Det är inte äckligt det är
ASCOOLT


1 till

Min kamera är fortfarande ur funktion


BROKEN DOLL

Products used:
FACE
White budget foundation
Red cream blush
EYES
Smashbox jet set waterproof gel liner
Lashes from H&M
Brown eyeshadow (only to add some definition to my crease) from Sephora
LIPS
Wet n wild cover all concealer
Red lipstick from Loreal Paris

The "cracks" on my face were drawn with the smashbox liner as well

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2869846/images/2013/pic_5101b1a8e087c32c8d99289f.jpg" class="image">


Onsdag 23/1

Idag är jag glad, typ.
Fast det är matteprov på fredag... Och en stor redovisning. Och grejen är att jag är förkyld, jag är asrädd att det ska bli värre så jag missar det.. Typiskt att det alltid är så.
Jag har gjort mig säker så att det finns gratis wifi på hotellet, så jag kan blogga i Paris med :) Ska köpa massa kläder!
Jaja, hur går det annars? Som sagt är jag allmänt glad idag, fast jag är ganska trött också! Måste dock plugga en massa om ett litet tag, vilket är irriterande ju. Ska sova ett tag först, annars är det fan omöjligt att koncentrera sig XD


NEDRÄKNING

Idag är en tråkig dag. Igår var Tessan hos mig, vi kollade på film. Det var skoj. Idag har vi bokat resan till Paris, det är kul och 27 dagar kvar. 26 dagar till lovet :'D


MORGON

God morgon. Eller inte så god morgon? Hoppas det iallafall! Själv är jag världens mest morgontrötta och sura person jag vet. Så ja, morgnar är aldrig särskilt goda för mig.. xD
Är på väg till skolan nu ._. Vill hem till min kista.. Oj, eh, säng menar jag! Eller? ^_^


Onsdag

Törstig trött och arg
Man går runt och väntar på att få ett värdefullt och rikt liv, måste man inte göra någonting själv? Varenda dag är likadan som den förra - skola, hem, ut med gucci, sova, vakna på kvällen, kolla på tv, sova, skola.. Vänta på helgen.. Vänta på sommarlovet.. Men allt går ju bara runt, man vet att efter helgen blir allt likadant igen. Efter tre veckor av sommarlov vill man tillbaka till en fast rutin, men går upp klockan två.

^
|
onsdagsbabbel
Jag blir så djup att jag nästan snuddar vid jordskorpan ibland aye


Don't even dare insulting my hat

Hejsaan
Idag vaknade jag alldeles för sent - klockan kvart i tolv. Dock somnade jag inte förrän halv sju på morgonen, så dumt
Men iallafall har jag haft riktigt jävla tråkigt denna helgen, hoppas nästa blir bättre. Då ska jag kanske sova hos min syster och ha en liten filmkväll.
Jag är faktiskt riktigt trött.. How is this possible?!
Nu ska jag fortsätta drömma om kläder från net a porter


MESS

Quite long ago
I took this right after a photo shoot, in which my hair was styled like a big ball xD
The pictures came out very poor though, which is sad because it was painful brushing my hair back to normal


I'll just join the circus

Vill sova men kan inte


Va

Hejsan mina kära katter, hur mår ni idag? Jag mår sådär mediokert. Ska kolla på ett tag och sedan ska jag väl sova.. Synd att jag inte är trött då.
Snart är det måndag igen Visst är mina blogginlägg så intressanta så att man nästan somnar? Jag vet, värsta sömnmedlet ju.


Jan. 11, 2013

Ni kan typ glömma det förra inlägget, det var skumt... Iallafall, jag är så trött och allting snurrar runt i mitt huvud, jag verkar inte kunna få ordning på dem, sortera dem. Och så fryser jag om benen, jag vill sova
Eh, Godnatt?


SKUM OCH PAJ

Skum och paj är mina favoritord. Vad tänker ni på när ni hör något av de orden utan sammanhang? Själv tänker jag på en skum person och en rabarberpaj. Har ni några favoritord?


Vita blommor

Hej. Imorgon börjar helvetet igen. Hatar vår skola för alla andra skolor i kommunen börjar på onsdag. Dööööö
Det var ju så skönt att sova.. ): Varför kan man förresten inte gå i skolan på natten? Natten är finare ju, varför sova då? Det är ju urdumt! Jävla skolor!


PRINCESS