Je ne veux pas mourir tout seule

Jag vill inte dö ensam


SOL

99 :- på MQ för två år sedan


Alltså

Fattar inte att jag skriver om sockar. Så mycket bloggtorka har jag :DDD


TESSAS SOCKAR

Haha när vi har idrott och jag har strumpbyxor så har jag ju inga strumpor, så då lånar jag alltid Tessans XD har två par här och lämnat tillbaks ett par! Ska lämna tillbaka de andra på fredag, för jag orkar inte tvätta de nu och på torsdag ska jag vara ledig för jag ska iväg. Ska berätta om det sen mer ingående.
Fast de är ju gulliga med bär på och allt! Eller iallafall dessa! B) de andra är gråa med vit vågig kant. (eller vad man säger)


HALLOWEEN

Det är ju snart halloween, och jag har så galet många ideer om vad jag ska klä ut mig till xD Allra helst vill jag vara en alien, men jag kan inte hantera scar wax och en fejkflint och jag har inte råd till linser :C Så jag tror tyvärr att jag får skrota den idèn </3 Kanske kan jag vara Nancy Sinatra eller Audrey Hepbrun i Frukost på Tiffany's? Jag vet verkligen inte :( Åhhh så irriterande. 
öh jag vet inte. gammmmal bild på min hand.

Att blogga

Jag är verkligen jätteledsen att jag uppdaterar så dåligt, jag har väl bara tappat intresse för att blogga. Kommer uppdatera när jag kan och vill, förmodligen blir det inte så ofta men jag ska fortsätta försöka. Är också jävligt irriterande att hela mina inlägg inte kommer upp ibland, så det känns liksom inte lönt för man tänker typ äh, det kommer ändå bara kapas av på mitten. Jaja. Ska försöka bli bättre.


Förkyld

Hatar att vara förkyld! Blir det jättelätt vet inte vad det är för fel på mitt immunförsvar


STJÄRNHIMMEL