Har inget att säga utom

Jag längtar så mycket tills jag hittar en vettig människa som också hatar alla ♡


Sixties hairdo

Har försökt göra en sådan frisyr många gånger, och igår kväll lyckades jag äntligen. Det var ganska enkelt, faktiskt.
Ikväll kommer några kompisar hit, och mina föräldrar ska på restaurang så vi kan vara galna. Ska tvinga dem att kolla på Sherlock, och sedan någon skräckfilm. Ska bli kul. Är inte förkyld längre.
Igår var jag i Helsingborg med Tilde och Tessan, vi fikade och gick runt lite. Köpte en caramel latte på espresso house som var vidrig. Med kolasås. Man har inte kolasås i kaffe. Man har två sockerbitar och sen är det nog.


ej intressant för någon människa

Jag har ju inte uppdaterat på ett tag nu (som om nån bryr sig) så jag tänkte rensa ut allt skräp från min hjärna här och sedan radera det, och skriva något annat. Så! Allt borta. Och ni har ingen aning vad jag skrev.
Jag har blivit förkyld, väldigt förkyld. Eller det var jag iallafall igår/i förrgår, idag var det lite bättre.
Ska sova nu, och se om jag kan göra något imorgon.


HEHE

Sitter i skolan och gör ett inlägg eftersom JAG KAN (:::
Har franska om tio minuter men jag vill inte! Ta mig härifrån! ):
Ska skolka.. Inte..
Ska tydligen köpa en klocka från Marc by Marc Jacobs till Tessan. Hahahaha nä. Kvittat hur mycket du säger please ^^
Nej men detta är ett väldigt fint inlägg, vi ses på en lite seriösare dag


Fredag

Som jag sa igår så har jag varit i skolan idag. Sedan somnade jag klockan halv fem och vaknade tolv. Nu ska jag kolla på film. Godnatt.


Torsdag

Okej, dagarna är grymt tråkiga och jag mår inte alls bra just nu. Allt verkar gå neråt. Jag har varit hemma en hel del, och det är väldigt tråkigt och drygt :/
Fast jag har skaffat netflix nyligen, och jag har hittat en film jag velat se jättelänge, Pulp fiction! Så jag ska snart sätta igång den och sen sova, imorgon ska jag till skolan.
Lol annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på nu i helgen :| men man hittar väl alltid något att göra! Ha det bra!


HAJ/HEJ (beror ju på om du är skånsk eller ej)

Har ni tänkt på en sak? Det är vår snart. Det berättade de värmande solstrålarna för mig. Och ljuset som stannar längre än tidigare.
Jag sitter uppe för sent igen, men det tänker jag inte ens på längre Tröttheten är jag van vid, det som är jobbigt är att ligga vaken på nätterna med mina tankar. Det är hemskt! Min pappa har också det problemet, jag har ärvt det. Tack pappa!

Satte en blomma i håret bara för att det kanske blir vår om ca två veckor och då bör man ha blommor i håret, hejdå