Gorgeous serial killers

Hejsan. Idag umgicks jag med mina syskon. De har ju båda flyttat hemifrån men de kom hit idag och sen åkte vi hem till min bror. Min syster och jag sjöng rhps låtar och dansade time warp (duh) men sedan stack Malin hem. Johan och jag bakade cupcakes (fula men goda) och pratade.
Det var min dag. Intressant va. (Det var ingen fråga)
Igår natt sov jag inte. Det var jävligt pinsamt på matten då Tessan försökte hjälpa mig - jag bara satt där och fattade inte ett skit. Och hon som var snäll och försökte hjälpa mig. Nå ja. Det kan inte hjälpas, att jag inte sov dvs. Jag tänker alltför mycket.
Åh förresten. En del av er tycker nog jag är lite sjuk som säger detta men är inte Skeet Ulrich helt gawjuss i scream, som Billy Loomis? Jag vet att han var en psykopatisk mördare, men vad fan..
Här är en bild på honom, täckt i blod.


Skräckfilmer är egentligen skit

Jag vet att mina kompisar ibland går in på min blogg, och undrar varför jag är så djup här. Jag visar inte riktigt denna sidan av mig själv med dem. Även om det är största delen av min personlighet - det är därför jag är så tyst.
Vill ni veta varför? Jo, om jag hade visat sidan av mig som jag visar på bloggen så hade de kollat konstigt på mig och sagt åt mig att sluta. Det är jag säker på.
Menar absolut inget illa med det dock, så ni vet.
Men ja. Hur har ni det, kära läsare?
Jag ska snart se på någon skräckfilm. De är fan aldrig läskiga, så jävla mesiga allihop. Enda anledningen till att jag fortsätter kolla på dem är att jag har kvar hoppet om att hitta en bra. Har hittat några bra, det erkänner jag. The shining och The silence of the lambs. De är mina favoriter.


MY LIFE IS A PLAY

Ibland undrar jag vad som är felet på mig.
Är det bara jag som ser hur oväsentligt allting är
Att livet egentligen är meningslöst, vi strävar efter lycka men vilka hittar det?
Hade kunnat skriva en hel jävla roman om det men varför slösa sin tid. God natt.


BECAUSE I'M STRONG AND I'M LONELY - LIKE MARILYN MONROE

Hej! Bloggar från min dator för första gången på väldigt länge - har vanligtvis använt den begränsat för att skriva på min novell. Den är inte klar ännu. 
Men ja.. Här är en sminkning jag gjorde igår - inspirerad av Marilyn Monroe. Bara inspirerad dock - inte menad att se ut precis som Marilyn.
 
 Man ser inte så mycket, men det är strunt samma. Den är inte så jätteintressant xD