Jag är ledsen!

Ursäkta... Har varit så extremt jävla äckligt trött ny vid skolstarten, därför har jag inte bloggat! Förlåt D: anywaysss, kollar på covert affairs just nu. Ska snart kolla på någon film tror jag!


PHOTOSHOOT

öh ja, detta är ju en oredigerad spegelbild men jag såg i alla fall ut så :> bilderna kommer upp imorgon!

SER SUR UT PÅ BILDEN, STÅ UT.

Hej! Är på bra humör idag och har en del planerat. Dock vaknade jag halv ett och igår vaknade jag halv åtta så jag blev lite sur på mig själv ): så irriterande! Ska iväg till min syster idag med mamma, och Malin bor ju mitt i stan, så vi ska gå och kolla lite på kläder och sen fika. Och senare ikväll ska jag iväg till danshuset för det är öppet hus.
Fast sen om två dagar börjar ju helvetet igen


Varning för bortkastad tid

Ligger i min säng här mitt i natten, och tänker på saker. Mår väldigt illa, skulle vilja läsa men jag orkar inte gå upp ur sängen. Har tränat en del idag. Och ätit chilinötter. Jag mår dåligt av chilinötter. Korkat.
Lyckades släpa mig ur sängen och välja en bok nu.


Fanskapshelvete

Jag är verkligen sämst i hela världen på att blogga


SNYGG

Hahahahaha så fult! Men vad fan, #yållå


Knas

ÅH SCREAM HAR BÖRJAT PÅ FEMMAN NYSS <3333333tre älskar den! Gillar typ bara första filmen, eller iallafall mest och det är den som går nu. Har bara sett den på datorn innan. Anyways, ville bara göra en snabb uppdatering.


Skräckfilmer

För nån månad sen gjorde jag en lista på alla Skräckfilmer jag har sett, och sen dess har jag uppdaterat den varje gång jag sett någon ny. Tänkte dela med mig av den! ^^
Hostel
Sweeney Todd
When a stranger calls
Scream 1,3,4
Dawn of the dead
Sleepy hollow
Franklyn
Let me in
The grudge
Final destination
Black Christmas
Hajen 1,2
Urban legend
Halloween
Halloween Resurrection
Så, det var alla! ^^


NYTT

Jag var på Ica maxi innan och hittade en ansiktskräm för 130 kr (billigt!), concealer från wet n wild för 59 kr (om jag minns rätt) och lösögonfransar för 69 kr.
Hade tänkt lägga upp bilder på allt men blogg.se ville visst vara ohövliga just nu, så nixx! Kan bara lägga upp en bild per inlägg verkar det som


RÖDRUTIG ROSETT

Mitt hår var helt aprufsigt och ofräscht så jag satte up det med en totte med rosett på som jag köpte idag 8) det var på city gross in case nån ville veta, för 20 kr Cx fast sen duschade jag >_<

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2869846/images/2012/pic_5022e2a5ddf2b30cae00002b.jpg" class="image">


"dagens jävla outfit"


Mc donalds suger

Jag hatar McDonalds mat ._. Papi tvingade mig att äta en liten pommes och liten milkshake. Jag åt faktiskt nästan alla pommes! Men jag doppade de i milkshaken (lol) så jag drack inget av den. Gillar inte ens milkshake ): kommer inte kunna äta mer idag, blöh :c


Blogg.se har inte funkat

Så ni vet varför jag inte bloggade på så jävla länge >_> plus att jag har varit på semester ett tag, fast bara i Malmö xD Jag sitter och kollar på Halloween, den är inte ens läskig o: fast jag blir bara rädd för sånt med spöken i, det känns som om sånt kan hända vem som helst typ.. Eller jag vet inte ^^ fan nu blev det läskigt XD hatar när det är sådär tyst och man vet att något ska hända!